Wordt deze email niet goed weergeven? Bekijk hem online!

Kerst aan de Kust 2014

Na maanden van voorbereiding is het morgen eindelijk zover! Kerst aan de Kust staat bijna op het punt om te beginnen. De artiesten zijn er klaar voor, de kerstbomen zijn opgetuigd, de lichten en het geluid zijn geinstalleerd, het bier staat koud, de wijn en het fris staan klaar en wij zijn er ook he-lemaal klaar voor! 

Aanvang:
De deuren gaan morgen om 19:00u open zodat u rustig de kans krijgt om een plekje te vinden in de Grote of Maria Magdalenakerk. Om 20:30u dimmen de lichten en begint het programma. Na de spectaculaire optredens van de sterren is de avond natuurlijk nog niet voorbij! Om de avond in stijl af te sluiten kunt u door dansen op de grootste hits van vroeger. Gezellig met uw vrienden, collega's of familie de 80's en 90's opnieuw beleven en de avond weg dansen onder het genot van een wijntje of biertje. Kent u de 'Macarena' bijvoorbeeld nog, of de tekst van 'Rappers Delight'? "I Said A......" Ik zou maar alvast beginnen met oefenen want al deze nummers komen morgen gegarandeerd voorbij!

Parkeren & vervoer:
Parkeren kunt u gratis (vanaf 18:00) op alle parkeerplaatsen rondom Goes. Of betaald tot 22:00 in parkeergarage Centrum (Uitrijden is altijd mogelijk). Verder in de nieuwsbrief vind u een uitgebreide plattegrond met parkeergelegenheden in Goes. Voor de mensen op de fiets is er een ruime fietsenstalling aanwezig bij de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes!
Bezoek de website »

Beperkt aantal tickets nog verkrijgbaar voor Kerst aan de Kust

Vanwege tickets die uit de voorverkoop teruggehaald zijn, zijn er nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor Kerst aan de Kust via de website. Het concert is al ruim een maand uitverkocht maar geïnteresseerden krijgen bij deze nog één keer de kans om bij dit muziekspektakel aanwezig te zijn! 
Bestel hier uw tickets »

Leona Philippo niet aanwezig tijdens Kerst aan de Kust

To​t onze spijt moeten wij u meedelen dat Leona Philippo niet zal optreden aanstaande vrijdag tijdens Kerst aan de Kust. Leona's management heeft laten weten dat de zangeres in verband met televisie opnames aanstaande vrijdag niet aanwezig kan zijn.

In overleg is besloten om de huidige artiesten een extra nummer te laten optreden. Hierdoor blijft de tijdsduur van het kerstconcert ongewijzigd en kunt u natuurlijk langer genieten van de andere top artiesten tijdens Kerst aan de Kust.

Heeft u vragen over de wijziging? Neem dan contact op met de organisatie via telefoon nummer: 0113 700 293 of via het mail adres info@kerstaandekust.nl​

Bekijk het volledige programma »

Muntenverkoop

Wilt u tijdens Kerst aan de Kust niet lang in de rij staan om munten te kopen? Dan kunt u vanaf vandaag vooraf uw consumptiemunten aanschaffen.

U bestelt uw consumptiemunten eenvoudig via de website en betaalt het aankoopbedrag via iDeal. Na betaling ontvangt u van ons een e-mail met daarin een digitale voucher. Print de voucher uit en u kunt tijdens Kerst aan de Kust bij de entree balie, uw bestelling ophalen. Zo staat u niet onnodig lang in de rij en kunt u non-stop blijven genieten van het concert.

Voordelen:

  • Bestel en betaal binnen 5 minuten 
  • Ontvang direct uw digitale voucher
  • Omzeil de kassarij tijdens Kerst aan de Kust
  • Ticket ophalen bij de entree balie
  • U hoeft geen grote bedragen op zak te hebben
  • Non-stop genieten van het concert zonder in de rij te moeten staan
U heeft de mogelijkheid om morgen tot 15:00u consumptiemunten te bestellen via de website!
Bestel hier uw munten »

Parkeren

Op vrijdag kunt u na 18:00u gratis parkeren rondom het centrum in Goes, om precies te zien waar kunt u zien op deze plattegrond. 

Parkeergarages:
U kunt natuurlijk ook betaald parkeren in één van de twee parkeergarages in het centrum van Goes.

• Stadspoort - M.A. de Ruyterlaan 64 - 4461 GG Goes
• Centrum (vh Westwal) - Westwal 35 - Goes.
Bekijk hier de parkeergelegenheden in Goes »

Veelgestelde vragen

Hoelaat gaat de zaal open?

De zaal in de Grote of Maria Magdalenakerk gaat om 19:00u open. Om 20:30u begint het programma.

Is er een minimum leeftijd?

Ja, voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. Aan personen onder de 12 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement. Ook niet onder begeleiding van een volwassene. Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

Is er een garderobe aanwezig?

In De Grote of Maria Magdalenakerk zal er een ruime bewaakte garderobe opgesteld worden zodat u snel bediend wordt. Hier kunt u veilig uw jas en tas achterlaten. Kosten bedragen €2,- euro per item.

Zijn er zitplaatsen bij Kerst aan de Kust aanwezig?

Nee, er zijn geen zitplaatsen aanwezig bij Kerst aan de Kust. U kunt dus alleen tickets bestellen voor staanplaatsen.

Bekijk hier een overzicht met veelgstelde vragen »

Kerst aan de Kust volgen op Facebook

Volg Kerst aan de Kust op Facebook en blijf op de hoogte.

Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend.

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar: guest@guest.com

Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Afmelden.